Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Interieurbouw partner

Als partner van diverse interieurbouwers heeft BouwToe BV door de jaren heen zijn sporen verdiend. Van grote interieurbouwbedrijven tot kleine zelfstandige, voor iedereen kan een samenwerking interessant zijn. Voor de grotere bedrijven is het vaak niet interessant om de  “standaard” kastjes te moeten produceren, vooral niet als het gaat om grotere aantallen. Per slot van rekening is de kracht van de interieurbouw het maatwerk en niet het standaard werk. Met het uitbesteden van seriematig werk hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken over de nuttig te besteden werkzame uren van uw personeel. Per slot van rekening kost het maken van seriematig werk u naar alle waarschijnlijkheid meer dan de kosten van het werk uit te besteden.

Voor de kleinere interieurbouwer kan het uitbesteden van werk minstens zo interessant zijn. Ook voor u heeft een werkweek maar een beperkt aantal uren. Deze uren kunt u naar alle waarschijnlijkheid beter besteden aan het afmonteren van inrichtingen dan aan het produceren van kasten en onderdelen hiervoor. Aan de hand van een(- eenvoudige) tekening zijn wij in staat om een deel van uw werk over te nemen. Hierdoor kunt u het produceren van kasten, keukens of onderdelen  met een gerust hart overlaten aan ons, en kunt u zich bezighouden met montage of verkoop van een volgend project.

U kunt onder anderen het volgende aan ons uitbesteden:
HPL persen op kernplaten
Op maat zagen
CNC frezen
Kantenlijmen 

Uiteraard kunt u zelf bepalen wat u wel zelf wilt maken. Het blijft natuurlijk vakwerk om ter plaatse een kast tot in de laatste details op maat te maken.

Geinteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met één van onze buitendienstmedewerkers. 

Referenties