Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Renovatie

Het BouwToe keukenrenovatie- programma is uniek in zijn soort. Het is namelijk het eerste programma voor de complete keukenrenovatie speciaal voor de vakman. Van plintrooster tot inbouwkast en van losse lade tot werkblad. Alles wat u nodig heeft voor het renoveren van een bestaande keuken in één compleet overzichtelijk programma. De collectie keukendeurtjes variërend van spaanplaat en folie tot hoogglans acryl zijn van  zeer hoge kwaliteit en zijn altijd in lijn met de laatste trends. Uiteraard zijn de fronten in alle, in keukens voorkomende, maten te bestellen. Ook de keukenkasten zijn volledig op maat te bestellen en zelfs in een specifieke kleur of decor. En dit alles in een levertijd van 4 werkweken. Alles bestellen op 1 adres en alles in 1 keer geleverd.

Om het renovatieprogramma compleet te maken bieden wij u ook de mogelijkheid om het werkblad met of zonder spoelbak en
kookplaatuitsparing(en) mee te bestellen. Tot op de millimeter nauwkeurig en indien gewenst met achterwand. Ook de grepen en knoppencollectie van het Renovatieprogramma zijn altijd up-to-date en zelfs de meest kritische klant zal een keuze kunnen maken.

Om het BouwToe keukenrenovatieprogramma goed aan uw klanten te kunnen presenteren hebben wij een presentatiecollectie bestaande uit een aantal fronten, een grepenbord en een kleurenoverzicht samengesteld. Dit alles in een handzaam formaat waardoor u in de gelegenheid bent om een presentatie te kunnen geven bij uw klant aan huis.

Om te alle tijden goed beslagen ten ijs te komen hebben wij eveneens een boormallenset samengesteld waarmee u de potboringen in de fronten kunt aanbrengen en de lade(s) in en de ladefronten op de bestaande kasten kunt monteren. Deze professionele  boormallenset levert u ongetwijfeld zeer veel tijdwinst op.

Geinteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met één van onze buitendienstmedewerkers. 

Wenst u gebruik te maken van onze complete keukens? Kijk eens bij projectkeukens en onze luxe keukens

Referenties