Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Woningbouwkeukens

De Libra woningbouwkeukens zijn al vele jaren een vaste keuze voor diverse  verenigingen in de woningbouw. De Libra keukenlijn bestaat uit zeer solide kasten en hang- en sluitwerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van projectkeukens die jarenlang probleemloos gebruikt kunnen worden. De Libra keukens zijn in een groot aantal kleurcombinaties leverbaar waardoor de huurders via de woningbouwvereniging een keuken kunnen samenstellen die bij hen past binnen de projectmarkt.

De keukens kunnen naar wens worden geleverd met aanrechtbladen / werkbladen en keukengrepen.

Voor woningbouwverenigingen is eveneens een servicecontract mogelijk. In dit contract worden een aantal punten opgenomen die essentieel zijn voor het goed blijven functioneren van de keukens. Tevens wordt er bij dit contract een service pakket geleverd zodat op de meeste klachten direct gereageerd kan worden. Deze keukens is geschikt voor u als aannemer of voor uw huurders

Op de Libra keuken wordt een fabrieksgarantie gegeven van 5 jaar voor fabrieks- of materiaalfouten. De fabrikant stelt dat alle onderdelen gedurende deze 5 jaar leverbaar blijven.

Geinteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met ťťn van onze buitendienstmedewerkers.

Referenties