Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Projectkeukens

Onze projectkeukens ook wel pantry keuken genoemd blinken uit in degelijke eenvoud. Met onze Libra keukenlijn tonen wij aan dat een keuken voor de projectmarkt  behalve degelijk ook mooi en praktisch kan zijn. Door de vele mogelijkheden in kleuren, fronttypes, grepen en kasttypes kunt u altijd de gewenste keuken samenstellen.

De Libra keukenlijn is speciaal ontwikkeld voor projectmarkt, sociale woningbouw en low-budget oplossingen. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit zeer hoog blijft. Zo hebben al onze pantry keuken uit het Libra programma dubbelwandige stalen lades met demping, en zijn de scharnieren van degelijke kwaliteit en zijn indien gewenst ook te voorzien van demping. Het Libra programma kent veel soorten kasttypes en variŽren van kastjes van 30cm breed tot complete blokken van 2,40mtr.

Bent u als aannemer of vereniging in woningbouw geÔnteresseerd in deze keuken voor ťťn van uw huurders? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met ťťn van onze buitendienstmedewerkers.

Of bent u opzoek naar luxe keukens?

Referenties