Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Van spaanplaat tot eindproduct

BouwToe is een modern hout- en spaanplaat-verwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van seriematige producten zoals keukens en kasten. Daarnaast produceren wij ook halffabrikaten en compleet afgewerkte inrichtingen. In onze fabriek wordt met behulp van een geavanceerd productieproces, grotendeels computergestuurd, uit gemelamineerde spaanplaten een breed scala aan producten vervaardigd.

Natuurlijk zorgen Ė in combinatie met het geautomatiseerde productieproces Ė onze vakmensen voor een perfecte afwerking van alle producten die de fabriek verlaten. Dankzij een doordacht en flexibel leveringsprogramma kan aan vrijwel alle specifieke eisen en wensen van onze opdrachtgevers worden voldaan. Hoge kwaliteit, uitstekende service, zťťr korte levertijden en een grote leveringsbetrouwbaarheid zijn de sleutelbegrippen in de relatie met onze klanten.

BouwToe is specialist in specialiteiten

Wij bieden onze klanten talloze mogelijkheden en specialisaties. Onze geavanceerde productielijn is dermate flexibel dat we snel kunnen handelen en zowel kleine als grote opdrachten, volledig klantspecifiek, tegen een optimale prijs-kwaliteit verhouding kunnen verzorgen.

Klant- en oplossingsgericht denken staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf en onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U bent van harte welkom om onze showroom en fabriek in Goirle te bezoeken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat een van onze buitendienstmedewerkers bij u langskomt. De keuze is aan u.

Referenties