Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Massief houten keukens

Al onze houten keukens hebben de warme natuurlijke uitstraling die men verwacht. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit in houtsoorten hebben wij een programma samengesteld dat behalve een zeer indrukwekkende uitstraling ook kwalitatief zéér hoogwaardig is. Uiteraard geldt ook voor onze houten keukens dat deze volledig aangepast aan de beschikbare ruimte wordt geleverd. Dus géén overbodige passtukken maar een mooie op maat gemaakte kast voor een prijs die absoluut concurerend is.

In ons programma hebben wij diverse frontmodellen welke gaan van strak greeploos tot landelijk en klassiek. Naast het frontenprogramma in massief hout hebben wij ook een uitgebreide keuze in dik- en dunfineer fronten. Ons programm bestaat onder andere uit eiken, beuken, teak en noten. Alle fronten kunnen in diverse soorten beits worden afgewerkt maar kunnen ook worden voorzien van lak. Komt u gerust langs voor het bekijken van de fronten in onze toonzaal, en overtuig uzelf van de kwaliteit. 

Geinteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met één van onze buitendienstmedewerkers. 

Referenties