Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Greeploze keukens

De Jupiter keukenlijn kent een 4-tal greeploze modellen. Alle modellen hebben gemeen dat de kwaliteit ongeŽvenaard is en alle kasten als maatwerk kunnen worden geleverd.

Het eerste greeploze model heeft een aluminium greeplijst welke is verwerkt in de kastromp. Dit model heeft door gebruikmaking van aluminium een zeer moderne en strakke uitstraling. In dit model greeploze keuken kunnen alle frontmodellen worden toegepast.

Het tweede greeploze model is voorzien van een gefolieerd- of massief houten front die aan de bovenzijde over de gehele breedte een verdunning heeft. Hierdoor onstaat er een geintergreerde greep in het front zelf. Voordeel van dit model is dat de volle hoogte van de kast kan worden benut en er geen extra greep op de keuken hoeft.

Het derde model wordt greeploos door het gebruik van het front Victory, welke een geintergreerde smalle greep heeft aan de bovenzijde. Ook voor dit model geldt dat de volledige hoogte van de kast kan worden benut, en er geen extra grepen meer nodig zijn.

Het vierde greeploze model is voorzien van een zogenaamd push-to-open systeem. Door het induwen van het front wordt deze electronisch geopend. Hierdoor heeft de keuken geen enkel zichtbare greep en wordt derhalve zeer strak van uitstraling. Dit systeem is verkrijgbaar in een semi-automatische uitvoering (sensomatic) welke wel elctronisch wordt geopend, maar met de hand moet worden gesloten. Het sluiten gebeurd uiteraard wel met demping. De meest luxe uitvoering van de push-to-open serie is het volledig computergestuurde sensotronic systeem. Dit systeem opent niet alleen volledig automatisch te lades maar sluit deze eveneens door een zachte aanraking. Het sluiten van de lades gebeurd in exact dezelfde volgorde zoals deze zijn geopend. In onze toonzaal kunt u deze modellen beide in werking zien.

Geinteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met ťťn van onze buitendienstmedewerkers. 

Referenties