Direct contact

BouwToe BV
Tijvoortsebaan 10
5051 HJ Goirle

013 534 91 25
info[at]bouwtoe.nl

Luxe keukens

BouwToe voert 2 luxe keukenlijnen te weten de Jupiter en de Misura keukenlijn.

Jupiter:
De Jupiter keukenlijn is een compleet programma dat volledig aansluit op de vraag in de markt. Door de hoge mate van flexibiliteit van het leveringsprogramma kan aan vrijwel elke keukenwens worden voldaan. Het frontenprogramma omhelst diverse frontmodellen variŽrend van  PVC fronten tot 22mm dikke MDF gefolieerde fronten. De korpus wordt aan de buitenzijde in kleur geleverd zodat u geen rekening hoeft te houden met zichtzijdes. De binnenzijde van de kasten worden uitgevoerd in de kleur wit.

Misura:
De Misura keukenlijn is ons meest luxe programma als het gaat om exclusieve keukens. De Misura keukenlijn combineert de luxe van een volledige maatwerkkeuken met de prijs en gemak van een standaard keuken. Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit in materialen en 45 jaar ervaring in fabriceren van keukens, verlenen wij 10 jaar volledige garantie op onze keukens. Het leveringsprogramma van de Misura keukenlijn is zťťr uitgebreid en stelt een ieder in de gelegenheid om zijn of haar droomkeuken samen te stellen. Misura combineert Italiaans raffinement met Hollandse nuchterheid. 

Dus voor een design keuken, keuken in greeploos, design, modern of landelijk neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak met ťťn van onze buitendienstmedewerkers. 

Of bent u opzoek naar projectkeukens

Referenties